Přihlásit \/ 
x
nebo
x
x
Registrovat \/ 
x

nebo

JAR na eshopu BACKURKY.EU bude plná novinek!

I když venku to teprve nyní začíná vypadat tak, že úřaduje perinbaba, se u nás ve skladu a na eshopu prostor zaplňuje jarní obuví.

Jako první k nám dorazila jarní kolekce značky Protetika. V této kolekci naleznete mnoho barefoot modelů (Kimberley purple, Michael brown, ...), modelů se stélkou na podporu anatomické klenby (Emily beige, Lary black,...), ale také pár plátěných bot (Roby brown, Roby denim, ...). Malou inovací prošla barefoot podešev, která už nemá stromkový vzor. Podešev je rozbrázděná jen na spodní části, část na obvodu bot je hladká. Je pravděpodobné, že se takový typ podrážky se tak rychle neodedeří.

V rámci ortopedických modelů najdete několik teniskových bot už pro nejmenší děti. Podešev je u jednotlivých modelů rozdílná – je tlustší nebo tenčí. Podrobně to rozeberu v rámci postů na sociálních sítích.  

Zároveň jsme doplnili chybějící čísla capaček Rak. V klasické šněrovací verzi máme k dispozici také jednu novinku a to capičky FLOP, které mají velmi zajímavou fialovou barvu. Očekáváme ještě jednu zásilku s capáčkami, které se zapínají na suchý zip a také pár nových modelů na šněrování.

I v rámci bačkůrek se můžete těšit na jednu novinku, jejíž design je velmi typický pro Slovensko. V limitovaném množství naskladníme inovativní bačkůrky z látky potištěné modrotiskem.  

Plátenky značky D.D.Step se u vás těší velké oblibě, proto jsme se rozhodli, že kromě plátěnek, budeme nabízet i pár modelů capáček a kožených bot. Ty dorazí také brzy.

Také jsme doplnili vyprodána čísla papuček Pegres ve všech typech – filcová, udržitelná, ale i klasická.

Na jaře začne i spolupráce s novým dodavatelem, ale více prozradíme, až když to bude aktuální.

Všimli jste si, že na našem eshopu už dokážete zakoupit i pánské a dámské opasky? Pásky jsou kožené, v nabídce jsou s ozdobnými, ale i designově jednoduššími přezkami. Barevně pravládají hnědé a černé pásky, ale v nabídce je i pár modelů červené barvy. Ty zaujmou zejména dámy.

Další novinkou ze slovenské dílny jsou ponožky. Ponožky nám vyrábí firma Tatrasvit, kterou jistě znáte. V nabídce jsou ponožky od velikosti 20 až po 38.

Doufám, že vám novinky v naší nabídce padnou do oka :)

Komentáře (0)

K tomuto článku zatím nejsou publikovány žádné komentáře

Komentujte

  1. Přidáváte komentář jako host. Registrovat or přihlásit se do Vašeho účtu.
0 Použitých znaků
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Ověření stránky

Cardpay Tatra banka Overenie legálnosti stránky
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Bačkůrky.eu

Kontakt

Fakturační údaje

JARLU spol. s r.o.
IČO: 50764276
DIČ: 2120467349
IČ DPH: SK2120467349

Sv. Martina 1360/67
013 06 Terchová
Slovensko

Adresa prodejny:

A. F. Kollára 229
013 06 Terchová
Slovensko

Kontakty:

info@backurky.eu
+421 911 953 484

Pracovní doba:

Po - Pia: 8:30 - 17:00

Nabízené značky bot a doplňků

Nabízíme Vám boty různých výrobců, kteří se věnují výrobě ortopedické obuvi dlouhá léta, díky čemuž budou Vaše nožičky jako v bavlnce. Boty, které naleznete v našem obchodě jsou především značek, Protetika, Batz, RAK, Nazo, Peon a Scholl. Kromě toho nabízíme různé kojenecké potřeby.
Čeština